Solfrid Raknes

HUMANITÆRT

Jeg driver en innovativ psykolog-virksomhet for å øke tilgang til psykologisk støtte for mennesker på tvers av økonomiske skiller. Mye får jeg gjort på grunn av økonomisk støtte, hjelp og oppmuntringer fra enkeltpersoner og organisasjoner. Arbeidet mitt er prosjekt-basert.

Uhuru Mama | Crochet Community Collective | Resultater | Donasjoner | Presse | Filmer

HVORDAN KAN DU HJELPE?

VIPPS 573409 

Eller overfør penger til bankontonummer: 34801183710

Vil du bli fast giver? Bestem deg for beløp, eksempelvis 300  lag "fast betaling" i din nettbank til baknkkonto nr 34801183710 og send meg en melding om at du har gjort det. 

Januar 2023: Pensjonerte lærere i Vaksdal sørger for røde og grønne bamser til alle skolebarna i kommunen! Slik får barna i kommunen bamser som minner dem om problemløsningssystemet Hjelpehånda, de har fått møtt engasjerte, freshe folk som bruker pensjonisttiden sin til å hjelpe andre på tvers av grenser, heklende syriske flyktninger i Libanon har fått lønn, lærere på skolen i Bekaa har fått lønn, og skolebarna der har fått skole!! 

Få bamser rett hjem til deg! 

Mer informasjon om røde og grønne bamser

Psykologisk førstehjelp på arabisk

Digitalspillet Hjelpehånda er en app på arabisk og norsk. 

Last ned barnehefte på arabisk her

10-timers opplegg til bruk i skole og helsetjeneste basert på Psykologisk førstehjelp på arabisk for barn 4 - 10 år kan også lastes ned herfra

solraknes@gmail.com +47 416 17 343